thebiffchick.blogg.se

Halvlek baby !

Kategori: Allmänt

En tillfällig paus eller räcker det för dagen kanske...? Det är frågan... 
 
Livet flyter på riktigt bra här borta ialla fall! Har hunnit smälta att jag faktiskt bor för tillfället på ett gammalt f ä n g e l s e ! Japp. Ni läste rätt! Men det stämmer rätt överrenst med pluggandet. Du ska liksom gå med känslan att du är här för att plugga, och ingenting mer. Går hand i hand typ! Näh, det är faktiskt inte så farligt. Det är ett vandrarhem (fort. gammal fängelse sedan 1900-talet...) som har sin lågpris men helt okej standard charm. Jag har iaf ett varmt rum, en säng och en våning i kylskåpet som är min. Det kunde ju ha varit värre :) 
 
Vi är numera inne på första halvlek, vilket betyder att jag har gjort 50 utav 100 på skolan och just nu är jag 1 vecka ifrån att faktiskt kunna få ett körkort ?! :O Det känns så sjukt najs !!!! Men det gäller att inte ta ut segern i förväg utan faktiskt lägga i än högre växel och bara gasa på nu! Spenderar alla mina vakna timmar med att fästa ögonen i boken. Plugga, repitera, plugga, äta, repitera och sen sova nånstans där emellan också. 
I veckan kommer risk 2:an, den ser jag faktiskt fram emot och sen kommer första provet !?!?!?! DUNK DUNK I HJÄRTAT !! Det gäller att a l l a håller sina små tummar och tår för mig, lovar att posta resultatet senare :) 
 
Nu ska jag återgå till min allra bästa (tillfälliga) kompis. Min bok <3 Vi hörs! 
 
PUSS OCH KRAM 
 
 
Min insperarade utsikt från min cell... Som sagt, finns ingenstan att rymma när dörren är stängd, haha...  
 
 
 

Det börjar här !

Kategori: Allmänt



Nu drar vi! 😱🚂💨🔜📝📚🎫🚗✨👍 

Glad alla hjärtans dag i efterskott !

Kategori: Allmänt

Hello my little lovers ! Haft en bra alla ❤️ dag igår? Jag hade en underbar! Killen tog med mig på en mysig middag och sen gick vi på bio efteråt. Ingen stress över bordsresarvationer, hödjudda men glada bordspartners osv. Bara vi två! Kvällen kunde inte bli mer perfekt än var den va 🍝👌

Som ni förstår är jag även hemma igen efter El Espaniá 🇪🇸🌴☀️ vilken resa! Den bästa. Berättar mer om den en annan gång... 😊 Kan även säga att efter en vecka i solen, så känns jobb hjärnan rätt mojsig! Haha. Haft lite små segt att vänja om och komma tillbaka, men efter dagen idag! I'M BACK ON TRACK☝️🙌💪👈
Känns utomordentligt bra att lämna jobbet med sådan entré jag gjorde idag! Känns ändå rätt wierd att veta att imorn börjar en ny semestervecka rulla 😳Jepp. You heard me! Packar om resväskan och sticker längre upp i Sverige! 
Det är dax för lite ✏️📚 🚗💨🚫✋🎫✅ = intensivkurs 😌 Så najs att äntligen ha det på schemat.
Så nu dammar jag av plugg hjärnan och fokuserar till tusen på enbart detta två veckor framöver! Kommer alltså ha en taskig update här, men de får ni ta! 
Tänk på att nästa inlägg kan ( SKA ) ha huvudrubriken "JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!" 😱✨👏🎓🏆🎉🎈🚗 

Håll tummarna för mig gullisar 😘 

Puss 💋 

Hola amigos !

Kategori: Allmänt

Como se jamas! Cue tal?! Hahah min spanska ska vi inte diskutera. Speciellt inte stavningen 😂 Men! Som ni redan vet spenderar jag min semester på Cran Caranria just nu. Himmlen finns på jordelivet oxå. 👏☀️🌴 
Kan verkligen inte klaga på nånting och jag mår så fruktansvärt bra! Första gången jag har nät nu (( helt underbart att vara utan telefon, internet och måsten ❤️ )) men jag tänkte ändå passa på att säga hej 👋 och hålla er liiiiite uppdaterade så ni inte glömmer bort lilla mig! 

Just nu ligger jag i 35 graders sol och bara steker för fulla munnar. Ikväll drar vi till Poerto Rico på nya äventyr 🙌 

Adios så länge 😀🇪🇸



Viva espaniá !!

Kategori: Allmänt

Äntligen har dagen kommit! Nu drar jag till Spanien några dag, vi hörs! 😘🌴☀️👙✈️🇪🇸🍹🍻🏊🎉

Alltid ett leende på läpparna

Kategori: Allmänt

Hej! Idag är jag väldigt lycklig. Sådär lycklig att det bubblar-i-hela-magen-lycklig. Det är fantastiskt! 
Just nu är det lunch på jobbet, sitter som vanligt med min keso M E N det är näst sista för mig att äta!!! Bara imorgon kvar och sen är dieten SLUT!! Vilket också betyder att i övermorgon åker jag till Spanien med min kärlek! 😱😱😱😍☀️🌴💦👙 Tror verkligen att det är detta som gör mig så här lycklig idag! Dessutom går mig sälj så utomordentligt, fruktansvärt, ultra super duper bra idag så jag kan ingenting annat än att vara lycklig 😄 

Ville bara säga de! Ha de bra 💋