thebiffchick.blogg.se

Underbara lördags morgon

Kategori: Allmänt

Ingen är lyckligare än jag just nu. Fick vakna upp till denna fantastiska morgon och det första jag ser är Dig alldeles nära intill mig. Att somna om är helt omöjligt. Jag vill inte missa en enda vaken minut, även om du sover så sött. Jag ligger stilla ett tag och bara studerar dina drag, lägger varje milimeter på minnet. Jag är verkligen förälskad i dig <3
 
 

Härliga höstdag!

Kategori: Allmänt

Vilken mysig dag det varit idag! Soligt, varmt, kyliga vindar, varm kaffe i hand. Höst ❤️☀️🌳🍁🍂 Bästa av allt var att jag var ledig hela dagen och jag har verkligen njutit av all egentid jag gav mig själv idag!

Startade dagen med sovmorgon. Vaknade t.o.m av solens strålar i ögonen! Tog mig en kopp kaffe i bästa muggen och sen hoppade jag på cykeln till gymmet! Hade ett jätte bra gympass, träffat min älskade morfar, gjorde mig en riktigt god frukost/lunch omelett med massor av proteiner och energi. Hade verkligen alla förutsättningar till att få en riktigt bra/mega ultra bästa dagen! 🌟😄
Tog mig även en sväng in till stan för att köpa nytt proteinpulver, men blev visst lite till hihi 😅 



En summering av en riktigt, behövlig, härlig ledig dag! Imorgon väntas ett 10 timmars pass på jobbet, och på kvällen kommer min älskade man hem igen DÅ SKA DE MYSAS GÄRNET!! 😍😍👏 

Ha en trevlig kväll alla! 🎈



O N S D A G

Kategori: Allmänt

Älskar när tiden går fort - när man ser fram emot nått! Min älskling kommer Ä N T L I G E N hem, på fredag!! Lyckan är total. Hjärtat ropar högt. M <3
 
Idag blev det ett långt pass på jobbet, 9 timmar för att vara exakt. Väldigt roligt och händelserik dag, men så trött i hjärnan jag är nu. Ögonen bokstavligen går i kors haha! Skönt och veta att morgondagen vilket innebär en sovmorgon och träningspass YEEAAYY!! Bröst, rygg och mage står fast på schemat - lovely! 
 
Förutom att de flesta av mina dagar spenderas med jobb & träning så händer inte mycket mer. Träffar nära, kära och bekanta. Lite kaffeintag, tjejsnack, födelsedagsfiranden osv. Det händer alltid nått kul :)  
En annan mysig detalj är att det är ju verkligen höst utanför fönstrerna nu! Märkte klart och tydligt på väg mot jobbet imorse att det behövs handskar på nu! Desamma gäller jackorna, på med dun jackan. Min älskade lexington!!! Gaaaaah!! Saknat den så och det känns fruktansvärt härligt att få ta fram den från garderoben, dra av skyddspåsen och hänga på sig den :D
Jag älskar verkligen hösten! Alla färger, friska luften, stämningen, varma kaffe dagar, mysbrallor, mysfeeling på!! Underbart och livet känns så himla fantastiskt! 
 
 
 
 
Ha en underbar kväll alla! 

Samma visa varje söndag kväll

Kategori: Allmänt

Jag avskyr söndagskvällarna numera. Mitt hjärta gråter lika mycket varje gång vi måste säga "hejdå". Jag bryr mig inte om att det handlar om en kort tid ifrån, jag är inte hel utan Dig!
Oh älskling, kom hem snart igen <3
 
 
 
 

En riktigt nytändning!

Kategori: Allmänt

Vilken rivstart det blev på gymmet idag! Jisses vad nöjd jag är! Har varit ifrån gymmet (ofrivilligt) i 2 veckors tid och på de här veckorna har min kropp fått vila upp sig ordentligt och det märktes verkligen imorse!! Vilken energi och vilket ös jag hade :D  Kände att det är på tiden att ta upp förbränningen lite, så satte upp ett ordentligt pass för både kost och träning eftersom det går hand i hand.  Periodisk fasta: 16 timmar utan mat Frukost: 1 kokt ägg, en stor kopp kaffe och 1/2 äpple.  Träningspass: 30 min löpning på band + 15 min på crosstain. 

Det fick även bli en periodisk fasta på 16 timmar utan mat mellan målen från gårdagen och idag. Riktigt stolt över mig själv att jag orkade hålla mig så pass länge utan extra energintag!  Egentligen gillar jag inte fastorna, älskar min frukost - lunch och middags rutiner. Men ska man förbränna fett är fastorna en stor tillgång i processen.    Nu efter min lunch är jag fortfarande heeelt slut. Det är knappt att jag orkar hålla ögonen öppna, fast jag sovit 11 timmar inatt haha! Men det är lite de som är charmen med träning också, att man får ta ut sig ordentligt - att man känner att man verkligen gör nått på grymmet. Det ska vara blod, svett, tårar och tyngder!!  Är ledig hela helgen så det börjar redan planeras ihop några fler muskelpass varje dag framöver. Nu är jag frisk och nu blir det ingen mer vila!  Ser redan fram emot morgondagens pass, då blir det att träna mina absolut bästa muskelgrupper, biceps triceps och axlar <3 I'm gonna be a real big (bigger) arm chick ;)  

Ettans växel och full gas framåt

Kategori: Allmänt

Vilken dag och vilket drag den haft!  Idag har vi haft klubbdag på jobbet - 20% på valfri vara i heeela butiken! Ett riktigt pang erbjudande med tanke på att vissa märken (som väldigt sällan är med på några erbjudanden) har idag tagit till sig lite mod att faktiskt gå med i vårt race och vilken succsé det blev! Jisses vad kassan har fått arbeta hårt med allt blippande och plingande !!! Det är inte förens nu på kvällen man faktiskt hinner tänka till och reflektera vilket drag jag varit med om idag. Jag älskar't! Precis det här, idag, alla människor jag mött, hjälpt och oh! Känslan är obeskrivlig, men kortdraget - jag älskar mitt jobb! 

Nu när jag sitter här hemma, insjunken i min morgonrock med katten spinnandes brevid mig, slår det mig även att imorgon är min (nya) chefs sista dag.. Min snälla goa chef ska lämna oss och hoppa på ett nytt tåg. Det är verkligen jätte sorgligt, även om jag förstår hennes sits. Men hon passar så bra hos oss! Hon är en riktigt grym chef och ska ha stor eloge för vad hon har åstakommit till den här butiken! But life gose on as simple as that! 

Min tillfälliga chef, som jag hoppas vill & kan stanna, gör det! Rå diggar henne också och jag tycker att tjejerna, butiken och hon, går som "handen i handsken"! (älskar de uttrycket haha). 
Men man vet aldrig och ska absolut inte ta någonting för givet. Väntan är värst, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! 
 
Tjing tjing och godnatt alla :) 

090913

Kategori: Allmänt

Måndag morgon. Helgens underbara timmar passerade alldeles för fort. Tiden med Dig försvann alldeles för fort.. Den här gången blir du borta i två veckor. Vi är redan vana vid att du åker, kommer hem och sen åker igen. Men det är lika jobbigt varje gång... suck!
Det positiva med distansen är inte bara mina känslor för Dig som växer sig starkare för varje dag, utan även att vi lär oss att uppskatta varann på ett helt annat sätt. Att vi tar vara på varje minut, varje ögonblick vi får tillsammans.
Det bästa jag vet är att ligga i Din famn och andas in din lukt. Att studera varje centimeter av ditt vackra ansikte och minnas allt på/om Dig! För när det känns extra tungt och ensamt, tar jag fram i mitt fotografiska minne, bilden på oss - där Du håller om mig och allt är perfekt. 
Min stora kärlek <3  
 
Dagen känns dock alldeles för fin för att spendera ensamtid på, därför skippas de och istället åker jag och träffar min fina pärla istället! På vårt schema finns ingen "tid" utan spontanhet. Och jag har en riktigt bra känsla att denna dag kommer sluta med ett livslångt märke i våra liv, åtminstonde i mitt!! :o 
 
 
 

Är huvudet dumt får kroppen lida.

Kategori: Allmänt

Ordspårket "man ska aldrig säga aldrig", det ligger en riktigt mening bakom den... Oh yes, jag har blivit sjuk! -.-
Trodde att det var fullkomligt omöjligt, men jag är visst inte så odödlig som jag tror om mig själv. Även den bästa måste falla in i sjukdom och förkylning sådär vart annat år! Helt förståligt dock. 
Förutom min rinniga lilla söta näsa och hostan, och att rösten faktiskt mellanåt försvinner helt och hållet (!!!!) så mår jag faktikst väldigt bra! Har snart avklarat 1 grym vecka på nya butiken, min stora kärlek kommer hem imorn <3 som jag längtat efter honom!! Livet är precis där det ska, så det känns dumt och klaga i onödan. 
 
Idag är det min lediga dag och jag har några små planer, men den största är att utföra dagen utan bestämda tider. Ett nytt litet experiment på mig själv - att inte titta på klockslaget. 
Ska först och främst åka och lämna in nycklarna till min gamla (käraste) butik. Efter det blir det lite present shopping till mitt älskade lilla gudbarn som fyller 6 år på tisdag!! Gud när blev hon så stor egentligen - och vad hände med tiden!? Nåja, till sist ska jag åka och träffa min fina pärla Sofie som jag saknat massor. 
 
Några små men betydelsefulla ärenden på en fin dag som denna! Underbart. <3
 
Till även ni som är förkylda eller sjuka, krya på er! Och till Alla, ha en stårlande dag! 
 
Puss & kram 
 
 
 
 

Fresh and clean start

Kategori: Allmänt

Jag har upptäckt att jag är ingen direkt master att föra en blogg framåt under en längre tid - men har beslutat att ge detta en ny chans (igen). En ljus & ny framtid :)

Hej förresten!
I min blogg kommer man (precis som det står vid introduktionen) handla om det jag trivs bäst med i mitt liv - träning, jobb, min stora kärlek och mina underbara & närmaste!
Jag skall göra mitt allra bästa för att försöka uppdatera någorlunda, varje dag / eller när nånting nytt händer och sker. Ni som följer, ha tålamod med en färsking, vi lär oss och växer till oss ;)

Lot's of love

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.