thebiffchick.blogg.se

Du och aldrig någon annan

Kategori: Allmänt

Photo by: finaste Sofie <3 ( http://sofiewestbergs.se )
 
Jag älskar dig. 
<3

gott gott gottt !!

Kategori: Allmänt

Hur gott är inte havregrynsgröt egentligen!? En fest för smaklökarna. Nu laddar jag för fullt med bra musik och kaffe i sängen innan det är dax att dra till gymmet! Idag blir det muskelpass och mina älskade Biceps & Triceps <3  PUSS 

Bättre lycka nästa gång !

Kategori: Allmänt

Igår lovade jag en bild på mitt nyvunna pris, tyvärr och som ni kanske förstår eftersom det aldrig kom upp någon bild, så vann jag inte budgivningen :(  väldigt tråkigt då det fina priset jag talade om var en jätte fin beige ull kappa med svara skinn detaljer på.. Tyvärr blev jag överbudad och summan gick över min budget så jag gav mig och lät någon annan bli lycklig med den. Däremot fann jag ny lycka så nära inpå! Gjorde faktiskt super bra fynd idag och fick med mig två nya fina tillskott till garderoben med mig hem (( bilder kommer nedan : )) 
Nu har jag "köpförbud" tills vi åker till Spanien haha! Eller nja, jag måste faktiskt köpa keso imorgon för annars har jag ingen frukost denna vecka, och så kan vi inte ha det ! 
 
Juste! Min diet hallå! Den har faktiskt gått rysligt bra. Är inne på absolut sista veckan nu och jag längtar så. himla. mycket. tills vi får äta riktigt mat igen! Trots att jag drömt om mat ett antal gånger under dessa veckor, haha..., så är jag jätte nöjd med resultatet! Avslöjar exakta siffrorna när hela dieten är slut så blir det mer spännande, men jag kan lova att det är redan en imponerande siffra och 1 vecka kvarstår! Ska ta i för kung och fosterland denna vecka för att klämma ut de allra sista av energin på detta, sen blir det S E M E S T E R !!!! 
 
Ska även berätta att jag ä n t l i g e n gick till frisörn idag och klippte mig 6-7 cm kortare. Syns knappt för andra, men för mig vart det en himla stor och skön förändring! 
Nu ska jag sippa på tv:n och invänta Paradise Hotell. PUSS !
 
 
  

Off work today 🙌

Kategori: Allmänt

Två lediga dagar väntar efter en vecka fullt med arbete. Dagen har varit toppen bra! Sov ut brevid kärleken min, mega bra gympass och en riktigt grym taco middag! Som grädden på moset har jag övningskört idag 😱🚗💨 
Måste säga att jag är stolt över mig själv alltså, riktigt stolt! Kan inte överdrivet mycket som t.ex. dragläge, stanna / stop, stanna i uppförsbacke. Duktiga lilla jag 😊 

Imorn väntas lite ärenden att bli av med. Frisören ✔️ gymma ✔️ fikamys ✔️ och så lite till ! Nu ska jag sjunka ner i sängen framför en film med mitt 💗 och inte röra mig ur fläcken på resten av kvällen 😙✌️🎥

PS! Håller på med ett bud på en suuuuper fin beiges sak så ni måste hålla tummisarna för mig och vinner jag - kommer en bild på mitt ( förhoppningsvis ) pris 😱😄📷✨ 

Puss 💋

Veckans höjdpunkt!

Kategori: Allmänt

God förmiddag alla söta små själar där ute! Idag är det f r e d a g och detta betyder helg för somliga som har "vanliga" vecko jobb, men har man mitt jobb så jobbar man även helg (( vilket jag nu gör hihi )) Men det är inte därför jag är på sådant bra humör, jag har min ätardag idag! H a l l e l u l i j a ! ! Med detta innebär det att jag får äta vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! Ialla fall av kolhydrater och protein så där rök min ostmacka... Men jag är lycklig för maten jag får äta ändå 😀 

Haft ett riktigt super uppvaknande och drog till gymmet och körde bröst & axlar och jisses va bra det gick! 💪 Nöjd tjej! Så nu sitter jag på bussen på väg in till la work! Idag är det ju löning för de flesta så vi lär ha en bra försäljning, vilket alltid är positivt = det kan bara bli en fortsatt super mega ultra bra dag 🙌😄 

Kör en bild på bästa frullen på länge! Havregrynsgröt med rovet äpple, kanel, kaffe, mjölk, omega-3 och vitaminer. MUMMA helt enkelt!! 


Ha en toppen dag alla 💋

Lycklig

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en helt a w s o m e dag!! Så. Grymt. Bra! 
Mått som tio tusen, säljet har gått som smör, mött glada och trevliga kunder ja allt för att min dag ska kunna blivit så bra som den blev 😀 Nu ligger jag nersjunken i sängen framför Efterlyst ( snart blir det PH oxå ) och där innan ska jag få in lite selfie-time och måla om mina naglar till röda och vackra 💅 
Jag måste bara visa upp mina s u p e r  f i n a fynd jag gjorde idag! 


Helt sjukt att jag fick detta för ynka 45kr !! 😱 Så. Nöjd. Tjej! Den röda långa grejen är ju en resefålder och den skall användas flitigt nu när jag ska åka till Spanien om 1,5 vecka (!!!) och döskalle skalet kunde jag bara inte hålla mig ifrån! Älskar döskallar och har velat ha ett riktigt fint till telefonen väldigt länge nu = p e r f e k t ! ! ! 😘

Nu blir det nagel målning! Ha en myspys kväll alla 💋


Sunday lovely Sunday

Kategori: Allmänt

En kall dag utomhus. Flufftröjan på. Temys på lunchrasten. Cosy day ☕️💕 

ibland går det inte hela vägen fram bara

Kategori: Allmänt

Nu har det varit en sån där dåligt uppdatering igen.. Detta beror på att jag haft en riktigt bloggtorka + att dieten har tagit hårt denna vecka... Men sakta o säkert börjar jag känna att jag kommer in på banan igen! B Ä S T ! 

Är redan inne på halva diet perioden och tiden har verkligen flygit fram. Kan garanterat säga att detta funkar! Bättre än sist. En stor nackdel (som det alltid är med detta...) jag är k o n s t a n t  hungrig. Gilla läget bara.. Så mycket som jag längtar efter den dagen jag får se mitt resultat, få ligga på stranden i bikini och få äta en ost smörgos, yoghurt med mussli... Ja ni förstår! Mat helt enkelt. Trots detta, står jag fast vid dieten och är super stolt över mig själv som gör detta. Allt slit lönar sig och det är den vetskapen som gör mödan värd. 
 
Nog om dieten! Inget jobb prat heller, schysst att veta ialla fall att just nu har vi Sale upp till 70% på de flesta varorna. K a o s på jobbet just nu. Så till alla er tappra människor som beger sig ut i rean? Strongt gjort av er!
Jobbar hela helgen så det lär bli lite mer kaos att ta igen :) 
 
 

halihallå där!

Kategori: Allmänt

Gokväll alleman! Haft en sjukt dålig uppdatering några dagar men jag har bra anledningar! Jobb, träna, äta, sova, repit. Hoppas ingen är ledsen för de :) 
Deffen går i alla fall riktigt lovande framåt! Jag är så nöjd den här gången, och fast det bara gått 1 vecka så kan man ändå se en skillnad från start. Förbättring från förra dieten!  A W S O M E ! 
Trodde att dieten skulle krocka med jobbet, men det går faktiskt! Som handen i hansken och med lite trolleri och tidhållning till max, k a n o n e r s ! 
 
Ikväll blir det myspys framför tv:n. Det är jag mer än värd tycker jag. Efterlyst och Paradise Hotel sen är det direkt ner i säng. Imorgon börjar jag senare ( woop woop med "sovmorgon" ) och förmiddan spenderas på gymmet (( rygg & mage + intervall förbränning )) sen blir det hemåt för lunch och sen jobb! Hoppas morgondagen bjuder på minst lika roliga möten, inköp och samtal som idag. Det vet jag iofs redan att det kommer att bli multi mega bäst!! 
 
 
En bild från sommar 2013. Byxorna är ett av årets bästa inköp <3 
 
Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss & kram 

Så var det dax för deff igen då!

Kategori: Allmänt

Och så ett halvt kilo kyckling och potatis senare.... Proppmätt men ändå hungrig ^^ ( ?! )
 
Det är dag nummer 4 på deffen och jag tror att min kropp börjar hänga med på omställningen nu. Idag körde jag en ordentlig periodisk fasta. För er som inte vet är det 16h utan mat i ett förbränningssytfte. (( Detta är inte farligt även om det låter helt korkat att vara utan näring så här länge. De må hända men det blir fantastiska resultat när detta är klart. Det finns även riktigt fakta ( fitness tränare, atleter osv. ) som är riktigt fakta till att detta fungerar. )) och för att få ut maximalt på förbrännings fronten, drog jag till ett ordentligt & svettigt cardio pass på gymmet innan jobbet! Kan ju säga att jag har varit H U N G R I G som aldrig förr och när det äntligen blev min tur att gå på lunch på jobbet idag... om ord kunde beskriva känslan! 
Jobbet gick också fruktansvärt bra idag. En tio poängare på den fronten oxå!! 
 
Ikväll blir det en lugn kväll. Kärleken är på sitt håll idag så det blir egentid helt enkelt. Ska glutta på nån bra gammal film och bara vara. Njuta av att jag är ledig imorn! Men inte från gymmet, det står Axlar / Bröst på schemat. Bara att ladda om nu då. Underbart.
 
" För att bli en Arnold måste man träna som en Arnold " 
 
Puss och godnatt alla <3
 

Nytt år och nya drömmar

Kategori: Allmänt

Goood fortsättning på det nya året!! <3  Hoppas alla haft en riktigt bra avslutning och bra början på året, umgåtts med nära & kära, druckigt goda drinks och haft en riktigt ordentlig fest! Det har jag sannorligen haft :) 
Spenderade dagen hos min kärlek tillsammans med våra fina pärlor Sofie & Jonatan. Vi bakade en riktigt nyårs pizza, drack bubbel, käka panacotta och hade jätte trevligt! På kvällen drog vi över till våra andra pärlor för lite mer partaj och det blev det verkligen. Firade in nya året med raketer och mer bubbel (säkert som så många andra oxå haha..) Kvällen avslutades med en riktigt dunk i sängen då jag tvär däcka utan att säga godnatt till alla! Snacka om trött tjej haha :)
Summan av kardemumman iaf, blir att jag haft en jätte bra nyårsafton! Nu skall vi kötta på i 363 dagar till innan det smäller av på himlavalvet igen. 
 
Har en trevlig liten hemlis att avslöja redan! För året börjar fruktansvärt bra.... Redan i början av februari skall jag tillsammans med min kärlek åka på S E M E S T E R!!!
Jag är såååå glad och det ska bli så himla härligt att sticka iväg en stund! Lämna telefonen, alla uppdateringar på facebook, ta en break från jobbet. Gud vad jag längtar! Så lycklig lottad just nu som har en såndan fantastisk kille (och svärföräldrar) som vet precis vad jag behöver.
Nu blir det iaf att sätta igång med rediga förbränningspass på gymmet då bikinin skall slinka på väldigt snart! 1 månad på mig att krympa halva. Tufft men det ska gå! Resultatet kommer att läggas upp här innan vi bär av till det varma landet - så håll utkik!
 
Nu blir det inget mer skriv utan mer slapp innan sovdax! Imorn blir en lång dag, men spännande dag på jobbet :)
 
Puss & godnatt alla ! 
 
En riktigt somrig bild från stranden i somras. Snart så!!